↑ Torna a AMPA

INFORMACIONS D’ACTUALITAT

En aquest espai trobareu actualitzades les darreres informacions o activitats que l’AMPA porta a terme a l’escola:

 

*ACOLLIDA MATÍ I ESPLAI SETEMBRE 2016:  a partir del dilluns 5 i fins el dijous 8 de setembre obrirem les inscripcions de l’Acollida Matí i de l’Esplai de Tarda.

Si necessiteu que els vostres fills/es utilitzin el servei d’Acollida Mati (de 7:45h a 9h) o l’Esplai de Tarda (de 16:30h a 17:30h) des del primer dia d’escola (12 de setembre), heu de passar per l’AMPA a fer la inscripció. Ens trobareu totes els matins de 9h a 10h i les tardes de 16h a 18h.

El preu d’aquest servei es de 3,00 per dia (matí o tarda) o bé, si necessiteu cobrir tots els dies seran 40,00€ (matí o tarda).

Aquest servei l’oferim previ a l’inici de les activitats extraescolars, les quals començaran el dilluns 3 d’octubre; donant així un servei previ a les nostres activitats anuals.

També aprofitem el correu per recordar-vos que tenim a la vostra disposició el Xandall de l’Escola!!

Tenim el Xandall Complert (xandall llarg + equipació d’estiu) per 55€ (talles: 2, 4, 6 i 8) o 61€ (talles: 10 i 12).

Podeu passar per l’AMPA a donar-hi un cop d’ull!!!

 

* DIUMENGE 18 de setembre, de 10h a 14h l’AMPA organitza una Jornada de Portes Obertes de les activitats extraescolars en el recinte de l’escola, on podreu observar i valorar tota l’oferta que us posem a l’abast, tant d’activitats esportives, amb l’ajuda dels clubs que hi col·laboren amb l’AMPA, com les artístiques i de coneixements.
No falteu, porteu els nens, que provin i decideixin, coneixereu els monitors, els entrenadors, i si ho teniu clar, ja podreu fer les inscripcions el mateix diumenge.
L’horari de l’AMPA per entregar les inscripcions a les activitats extraescolars del present curs serà els dies 19, 20, 21, 22 i 23 de setembre, matins de 9h a 10h i tardes de 16h a 18h. Els dies 26, 25, 24 i 25 l’AMPA estarà tancada per poder organitzar totes les inscripcions.

 

*DIUMENGE 18 de setembre, a les 11h esteu convocats a l’Assemblea Anual Ordinària de la nostra AMPA.

 

* CASALET DE JUNY 2014. El curs 2013-2014 posarà punt i final divendres 20 de juny, molts casals i activitats d’estiu comencen dilluns 30 de juny, per tant, què fer amb els nostres dimoniets i dimonietes l’última setmana de juny? Doncs no patiu, l’AMPA, que sempre està treballant per als nens i nenes de l’escola, ha programat un Casal d’Estiu per als dies 23 a 27 de juny. Més informació i preus en aquest enllaç. (dies d’inscripció del 3 al 14 de juny).
– Casalet de Juny 2014.

* DILLUNS 9 de juny, l’escola aplica la jornada intensiva fins al 20 de juny, dia de finalització de les classes, els horaris i organització ja us ha estat enviat per part de Direcció. El servei de biblioteca romandrà tancat a partir del dia 10. Per cobrir les hores fins l’inici de les activitats extraescolars, que se seguiran portant a terme fins l’últim dia, posem en funcionament el Casalet Jornada Intensiva; aquí teniu tota la informació relativa a preus, horaris, inscripcions, etc. (dies d’inscripció del 27 de maig al 3 de juny).
– Casalet Jornada Intensiva .

 

La pluja de matinada ens ha espatllat els plans i l’organització de la Xarranca i les Jornades Esportives, les pistes de l’escola, molles, impedien per seguretat portar a terme les activitats planificades. Per tant, hem ajornat totes les activitats per al proper diumenge 18 de maig amb els mateixos horaris. Us hi esperem!

* DIUMENGE 11 de maig, l’escola s’omple de festa amb la celebració de La Xarranca, una trobada familiar plena de tallers i jocs on prepararem les decoracions per a la festa de final de curs, necessitem moltes mans i molts nens disposats a riure i jugar. Totes les obres que farem les podrem veure a la festa de final de curs.
A més a més, hi haurà servei de bar del grup de 5è. Ens prepararan uns bons esmorzars i col·laborarem amb les colònies del 2015.
– Cartell Xarranca i V Jornades Esportives 2014.

I en aquest matí de diumenge també oferirem les V Jornades Esportives. Un any més hem preparat un torneig dels esports que practiquem en les nostres activitats extraescolars: futbol sala, bàsquet, voleibol, hoquei patins i olimpíada d’atletisme. Destinat a tots els alumnes del col·legi, des de P3 fins a 6è, individualment o per equips, tots hi esteu convidats. Us heu d’apuntar a l’AMPA, a partir del dia 22 d’abril i fins al 6 de maig. Apa!, tots a jugar…!!, tenim preparat un regal per a tots els competidors.
– V Jornades Esportives 2014.
– Inscripcions V Jornades Esportives 2014.

 

* CASALET DE SETMANA SANTA, cada vegada li queden menys potes a la vella Quaresma, senyal inequívoca que s’acosta Setmana Santa, dies de vacances per als nens, i l’AMPA organitza un casalet divertidíssim els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril, amb jocs, tallers, esports, etc. Dies d’inscripcions del 31 de març al 3 d’abril.
– Cartell Casalet primavera 2014.

JA SOM MÉS DE 100 APUNTATS A LA RUA, T’HO PERDRÀS?
* CARNAVAL,  s’acosta el Carnaval i aquest any volem participar a la rua Municipal! La idea és sortir tots, pares, avis, tiets nens, nenes, cosins… representant l’Escola Joan Maragall. La rua serà el dia 1 de març, no us quedeu fora, contacteu amb l’ampa i us facilitarem la disfressa, i si podeu ajudar-nos d’alguna manera us ho agrairem.
– Disfressa Carnaval 2014.


* CASAL DE NADAL, per les festes de Nadal i Reis l’Ampa no s’atura i organitzem el Casal de Nadal, amb activitats, jocs, tallers i tot el necessari perquè els reis i reines de la casa no s’enganxin a les pantalles. En aquest document teniu més informació, i recordeu, dies d’inscripcions 10, 11 i 12 de desembre, de 16:00h a 18:30h al despatx de l’AMPA.
– Casal de Nadal 2013.

 

* DIUMENGE 15 de desembre, ja tenim aquí la nostra Festa de Nadal! Com ja sabeu, un any més organitzem aquesta festa familiar per preparar l’arribada dels Tions a la nostra escola. El cost de cada taller és d’1€ que destinarem a col·laborar amb LA MARATÓ de TV3, aquest any relacionada amb la investigació de les malaties neurodegeneratives. Tenim preparades diferents activitats com el taller de Tions, el taller de decoració de Nadal, etc…
No hi podeu faltar! Us hi esperem aquest diumenge 15 de desembre a partir de les 11 del matí. Passeu per l’escola i sigueu solidaris!
– Festa de Nadal 2013.
Gràcies a tots els que vàreu passar per l’escola a col·laborar per la Marató i a passar una bona estona jugant i compartint, vàrem recollir 215.- Euros, i recordeu que encara podeu fer les vostres aportacions al compte de la Marató: 2100-0555-37-0201474332

 

* DIJOUS 15 de novembre, Assemblea General de l’associació. Més imformació a la pestanya “Assemblees Generals”.

 

* DIMECRES 30 i DIJOUS 31 d’octubre, prepararem la Festa de la Castanyada, tallarem castanyes, i les torrarem per deixar-les preparades perquè els nens s’atipin de castanyes dijous a la tarda. Veniu a ajudar-nos, necessitem mans i ganivets, i potser podrem “picar” alguna castanya si no ens veuen…!
– Castanyada 2013.

 

* DIUMENGE 15 de setembre, de 10h a 14h l’AMPA organitza una Jornada de Portes Obertes de les activitats extraescolars en el recinte del col·legi, on podreu observar i valorar tota l’oferta que us posem a l’abast, tant d’activitats esportives, amb l’ajuda dels clubs que hi col·laboren amb l’AMPA, com les artístiques i de coneixements.
No falteu, porteu els nens, que provin i decideixin, coneixereu els monitors, els entrenadors, i si ho teniu clar, ja podreu fer les inscripcions el mateix diumenge.
L’horari de l’AMPA per entregar les inscripcions a les activitats extraescolars del present curs serà els dies 16, 17, 18 i 19 de setembre, matins de 9h a 10h i tardes de 16h a 18h. Els dies 20, 23 i 24 l’AMPA estarà tancada per poder organitzar totes les inscripcions.
– Portes obertes 2013-2014.