↑ Torna a AMPA

Fotos i videos

LA XARRANCA I LES V JORNADES ESPORTIVES-2014.

Diumenge 18 de maig, després de ser ajornades el dia 11 per pluja, vam celebrar a la nostra escola dues de les festes pròpies de l’AMPA: La Xarranca i les V Jornades Esportives. En aquest enllaç trobareu un fantàstic reportatge editat pel nostre reporter més intrèpid, en Bosch, Joan Bosch…
http://youtu.be/HJviqQ_jAdk

 

LA XARRANCA I LES IV JORNADES ESPORTIVES-2013.

Diumenge 14 d’abril, sota un sol de primavera esplèndid, vàrem gaudir de dues de les tradicionals festes que l’AMPA ofereix a totes les famílies de l’escola: La Xarranca, on comencem a posar fil a l’agulla en la preparació de la festa de fi de curs; i les IV jornades esportives, on l’esport i la participació dels nens i nenes són els protagonistes.
Aquí teniu un vídeo resum, busqueu-vos si vàreu estar, o ploreu si us ho vau perdre.
http://www.youtube.com/watch?v=Pi11Wr6IXVE
 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS-2011/2012.

Us hem preparat un recull de fotos sobre totes les activitats extraescolars que es poden practicar a la nostra escola. Si dubteu sobre quina és la millor per als vostres fills i filles veniu a les jornades de Portes Obertes que oferim cada any, o passeu per l’AMPA i us les explicarem amb detall.
– Albúm de fotos Activitats Extraescolars.
 

CARNAVAL-2012

A l’AMPA ens hem bolcat per ajudar l’escola en l’organització del Carnaval-2012, hem ajudat a decorar vestíbuls, a fer disfresses, a maquillar nens i nenes, i a buscar un seguici de trapelles per al Rei Carnestoltes, el Rei dels Poca-Soltes.

 

Teniu els videos del Pregó i La Rua de Carnaval en les pestanyes de l’escola, no us els perdeu…