↑ Torna a AMPA

Fi de curs

ACTIVITATS FI DE CURS 

 

Diumenge 15 de juny, a les 18h podreu gaudir de l’última activitat que l’AMPA ha organitzat per posar punt i final a les celebracions de fi de curs  l’estrena mundial de l’obra de teatre que han preparat els nois i noies de l’activitat extraescolar de l’Escola de Teatre.
Han estat tot un any preparant-se per a aquest moment, dures sessions d’assaigs, llargues estones de suor i cansament, però ara ja els podreu veure, a la sala Josep Mª Arnau del C.C. Calisay, l’entrada és gratuïta.

 

Diumenge 8 de juny, a les 18h us oferirem les exhibicions de les activitats extraescolars de rítmica, taekwondo, patinatge i hip-hop. Els nens i nenes participants han estat preparant les coreografies amb molta entrega i il·lusió; pares, mares, avis, tiets i tietes, tots esteu convidats a veure les estrelles de casa vostra; a demés, podreu berenar mentre gaudiu de l’espectacle ja que el bar dels pares de cinquè estarà a ple rendiment.

 

Des de l’AMPA volem acostar la Festa a les famílies, per això estem buscant pares i mares de l’escola que ens ajudin en el muntatge i realització dels tallers i jocs que tenim preparats per als nens dissabte a la tarda.
Si teniu ganes de viure la Festa de ben a prop, aparqueu la vergonya i la mandra i veniu a col·laborar, veureu que divertit i engrescador és jugar amb els nens i ajudar-los en les activitats. Avisem, és molt addictiu !!
– Col·laboradors tallers.

 

ALERTA pares i mares de sisè: som molts els que assistirem al sopar de recapte dissabte a la nit, això vol dir moltes taules i cadires, això vol dir que s’han de preparar i col·locar, això vol dir un munt de feina… necessitem ajuda… pares i mares de sisè, voleu donar-nos un cop de mà per poder acabar abans? Vaaa… que viureu la festa des de dintre, veureu que ens maneguem entre bastidors…!
– Col·laboradors muntatge taules.

 

Els pares i mares de cinquè, que portaran el bar de la festa, ens ofereixen un menú per al sopar de dissabte. Si no tenim ganes de cuinar, si no tenim temps de preparar sopar, si no podem passar per casa, si vivim lluny o simplement, si volem que ens ho donin fet, aquesta és una magnífica opció per sopar calent per un bon preu. Teniu dues propostes, menú d’adults i menú de nens. Els tiquets es compren a l’AMPA per les tardes.

Consulteu la programació de la Festa, com serà el play-back, a quina hora comença el sopar, qui pot participar en el concurs de dibuix, què es farà el diumenge… totes aquestes preguntes tenen resposta en el cartell de La Festa,
 

Ja tenim data per a la Festa fi de curs d’enguany, serà el cap de setmana del 7 i 8 de juny. Pinteu bé aquest dies a les agendes, reserveu aquest cap de setmana, canvieu comunions, bodes i bateigs, un any més la Festa del Joan Maragall es presenta amb un munt d’activitats, jocs, tallers, el playback més famós del Maresme, el sopar de recapte, les exhibicions i moltes altres coses.